Druk nr 1 Oferta



Pobieranie 325.87 Kb.
Strona1/3
Data07.05.2016
Rozmiar325.87 Kb.
  1   2   3

    Druk nr 1 - Oferta




Oferta

/nazwa i adres lub pieczęć Wykonawcy/
Centrum Biznesu sp. z o.o.

ul. Bohaterów Westerplatte 23

65-078 Zielona Góra

Na podstawie specyfikacji istotnych warunków zamówienia, niniejszym składamy ofertę w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego, prowadzonym w trybie przetargu nieograniczonego, na dostawę żywności do stołówki Akademii Talentów w Zielonej Górze z podziałem na 7 zadań.



Nazwa Wykonawcy:

REGON

NIP

Nr KRS lub nr ew. działalności gosp.

Siedziba (kod pocztowy, miejscowość, ulica, nr budynku, nr lokalu):

Zarząd (właściciel/e/):

Nr telefonu

Nr faksu

Adres e-mail

  1. Oferujemy wykonanie zamówienia, o którym mowa w ust. 2 SIWZ oraz projekcie umowy:

  1. Zadanie nr 1 - Dostawa warzyw, owoców i warzyw przetworzonych – Na podst. Druku nr 5.1

za cenę brutto …….. zł (słowie złotych: ……………………………………………………);

  1. Zadanie nr 2 - Dostawa cytrusów - Na podst. Druku nr 5.2

za cenę brutto …….. zł (słowie złotych: ……………………………………………………);

  1. Zadanie nr 3 - Dostawa ryb i przetworów rybnych mrożonych - Na podst. Druku nr 5.3

za cenę brutto …….. zł (słowie złotych: ……………………………………………………);

  1. Zadanie nr 4 - Dostawa mięsa drobiowego, wieprzowego, wołowego i wyrobów wędliniarskich - Na podst. Druku nr 5.4

za cenę brutto …….. zł (słowie złotych: ……………………………………………………);

  1. Zadanie nr 5 - Dostawa artykułów nabiałowych, mleka i śmietany - Na podst. Druku nr 5.5

za cenę brutto …….. zł (słowie złotych: ……………………………………………………);

  1. Zadanie nr 6 - Dostawa pieczywa - Na podst. Druku nr 5.6

za cenę brutto …….. zł (słowie złotych: ……………………………………………………);

  1. Zadanie nr 7 - Dostawa pieczywa cukierniczego - Na podst. Druku nr 5.7

za cenę brutto …….. zł (słowie złotych: ……………………………………………………).

  1. Akceptujemy warunki płatności określone przez Zamawiającego w SIWZ. Zgadzamy się na rozliczenie fakturą, płatną w terminie 14 dni, licząc od dnia jej doręczenia.

  2. Uważamy się za związanych niniejszą ofertą przez okres 30 dni od upływu terminu składania ofert.

  3. Zobowiązujemy się - w przypadku wyboru naszej oferty - do zawarcia umowy w miejscu i terminie uzgodnionym z Zamawiającym oraz na warunkach określonych we wzorze Umowy o realizację zamówienia, który stanowi integralną część SIWZ.

  4. Wraz z ofertą składamy następujące dokumenty wymagane na zasadach określonych w ust. 3, 4:

    a) Druki nr 5.1-5.7 – wypełnione Zestawienia 1-7 (w zależności od liczby zadań, o realizację których ubiega się wykonawca);

b) Druk nr 2 – Oświadczenie;

c) Druk nr 3 – Doświadczenie;

d) Druk nr 4 – Grupa kapitałowa;

e) Odpisy z właściwego rejestru (por. ust. 3.5. lit. b);

f) Zaświadczenia z Urzędu Skarbowego (por. ust. 3.5. lit. c);

g) Zaświadczenia z ZUS lub KRUS (por. ust. 3.5. lit. d);

h) Zaświadczenia z KRK (por. ust. 3.5. lit. e-f);

… …………………………………....



  1. Oświadczamy, że niniejsza oferta oraz wszelkie załączniki do niej są jawne i nie zawierają informacji stanowiących tajemnicę przedsiębiorstwa w rozumieniu przepisów o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji, za wyjątkiem informacji i dokumentów zamieszczonych w dokumentacji ofertowej na stronach nr ............... .

  2. Wszystkie dokumenty, stanowiące kompletną dokumentację ofertową, zamieszczono na ...... kolejno ponumerowanych stronach.



    …………..…………. dn. ………..……… r.

    …………………………….

    /Podpisy pełnomocnych

    przedstawicieli Wykonawcy/


    Druk nr 2 – Oświadczenie





Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu, wymaganych na mocy art. 22 ust. 1 oraz braku podstaw do wykluczenia na mocy art. 24 ust. 1 Ustawy

/nazwa i adres lub pieczęć Wykonawcy/
Składając ofertę w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego, prowadzonym w trybie przetargu nieograniczonego, na dostawę żywności do stołówki Akademii Talentów w Zielonej Górze z podziałem na 7 zadań oświadczamy, że możemy ubiegać się o udzielenie określonego wyżej zamówienia, ponieważ reprezentujemy Wykonawcę, który:

  1. posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności wymienionych w ust. 2 SIWZ (w opisie przedmiotu zamówienia) jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania;

  2. posiada wiedzę i doświadczenie;

  3. dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia;

  4. znajduje się w sytuacji ekonomicznej i finansowej, zapewniającej wykonanie zamówienia.

Ponadto oświadczamy, że nie podlegamy wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art. 24 ust. 1 Prawa zamówień publicznych.

    Jednocześnie mamy świadomość, że Zamawiający zobowiązany jest wykluczyć nas jako Wykonawcę z postępowania o udzielenie tego zamówienia publicznego, jeżeli stwierdzi, że przypadki wynikające z przepisów art. 24 ust. 1 Prawa zamówień publicznych dotyczą podmiotu reprezentowanego przez nas.



    ………..……….………. dn. ………..……… r.

    …………………………….

    /Podpisy pełnomocnych

    przedstawicieli Wykonawcy/


    Druk nr 3 - Doświadczenie




Opis wiedzy i doświadczenia

(z ust. 3.2 SIWZ)



/nazwa i adres lub pieczęć Wykonawcy/

Składając ofertę w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego, prowadzonym w trybie przetargu nieograniczonego, na dostawę żywności do stołówki Akademii Talentów w Zielonej Górze z podziałem na 7 zadań oświadczamy, że reprezentujemy podmiot, który w ostatnich trzech latach, przed upływem terminu składania ofert, a jeśli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wykonał z należytą starannością co najmniej 1 zadanie, odpowiadające swoim rodzajem (asortymentem) stanowiącym przedmiot zamówienia, dla każdego Zadania osobno, o wartości brutto minimum (por. ust. 3.2 SIWZ), odpowiednio dla:



Zad.

Rodzaj dostaw – Nazwa z listu referencyjnego 2)

Podmiot, dla którego realizowana była dostawa

Daty realizacji:

(od - do)



Wartość

zamówienia

brutto

(zł)


Imię, nazwisko i stanowisko osoby potwierdzającej należyte wykonanie usługi

(wg listu referencyjnego)



1
















2

































7
















    1) Nr Zadania opisanego w SIWZ (od 1 do 7), w odniesieniu do którego wykonawca wykazuje swoje doświadczenie.

    2) Należy obowiązkowo dołączyć referencje odbiorców usług potwierdzające, że dostawy te wykonane zostały należycie.

    …………..……….………. dn. ………..……… r.

    …………………………….

    /Podpisy pełnomocnych

    przedstawicieli Wykonawcy/


    Druk nr 4 – Grupa kapitałowa




Oświadczenie

o przynależności lub braku przynależności

do grupy kapitałowej

(z ust. 3.5 lit. g SIWZ)



/nazwa i adres lub pieczęć Wykonawcy/

Zgodnie z wymaganiami określonymi w art. 26 ust. 2d Ustawy z 29 stycznia 2004 Prawo zamówień publicznych, Składając ofertę w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego, prowadzonego w trybie przetargu nieograniczonego, na dostawę żywności do stołówki Akademii Talentów w Zielonej Górze z podziałem na 7 zadań oświadczamy, że reprezentujemy podmiot, który

1) nie należy do grupy kapitałowej *)

2) należy do grupy kapitałowej *)

Uwagi:

1. W przypadku złożenia oświadczenia o przynależności do grupy kapitałowej, Wykonawca obligatoryjnie zobowiązany jest złożyć wraz z ofertą listę podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 2 pkt 5.



2. W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie powyższy dokument składa

każdy z partnerów konsorcjum w imieniu swojej firmy.

*) niepotrzebne skreślić




    …………..……….………. dn. ………..……… r.

    …………………………….

    /Podpisy pełnomocnych

    przedstawicieli Wykonawcy/


    Druk nr 5.1 – Zestawienie 1




Zestawienie kosztów wykonania Zadania 1

por. ust. 2.1 lit. a) SIWZ



/nazwa i adres lub pieczęć Wykonawcy/

Składając ofertę w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego, prowadzonym w trybie przetargu nieograniczonego, na dostawę żywności do stołówki Akademii Talentów w Zielonej Górze z podziałem na 7 zadań oferujemy realizację Zadania 1 - Dostawa warzyw, owoców i warzyw przetworzonych, wg poniższego zestawienia:



Lp.

Nazwa towaru

Jedn. miary

Maks. ilość

Cena jedn. brutto

Wartość brutto

kol. 4 x kol. 5.



Produkt BIO*)

1

2

3

4

5

6

7

1

Brokuł, główka o średnicy min 15 cm, bez łodygi i liści ( masa główki 500-800g) dostarczany w sezonie, kl I

szt.

35










2

Burak ćwikłowy, świeży, luz , kl I

kg

120










3

Cebula, świeża, luz, kl I

kg

130










4

Czosnek świeży, główka, polski

szt.

20










5

Kalafior główka o średnicy min 15cm, bez łodygi i liści, swieży, dostarczany w sezonie, kl I

szt.

50










6

Kapusta biała, świeża, głowa, kl I

kg

110










7

Kapusta czerwona, świeża, głowa, kl I

kg

28










8

Kapusta kiszona sałatkowa z marchewką, bez konserwantów, opakowanie folia 1kg, kl I

kg

110










9

Kapusta pekińska, świeża, kl I

kg

55










10

Koper swieży ( w pęczkach o masie 15-20g bez łodyg ) kl I

szt.

100










11

Kapusta włoska, świeża, głowa, kl I

szt.

18










12

Marchew, odmiany: Karotka, Karina, Atol, Polka, Koral, Dolanka, Amsterdamka, Lenka, Selecta, Fantazja, Perfekcja, Regulska, pakowana w worki po 10kg, kl I

kg

550










13

Nać pietruszki świeża ( w peczkach o masie 20-30g bez łodygg ), kl I

szt.

55










14

Ogórek kiszony, bez konserwantów, opakowanie folia 0,5kg, kl I

szt.

220










15

Ogórek zielony, świeży, luz, dostarczany w sezonie, kl I

szt.

90










16

Papryka czerwona, świeża, dostarczana w sezonie, kl I

kg

55










17

Pietruszka korzeniowa, luz, kl I

kg

210










18

Pomidor świeży, luz, dostarczany w sezonie, kl I

kg

140










19

Por, świeży, luz, kl I

szt.

90










20

Rzodkiewka bez liści, świeża ( w peczkach o masie 150-260g), dostarczana w sezonie, kl I

szt.

100










21

Sałata liściasta zwykła, świeża, kl I

szt.

155










22

Sałata lodowa, świeża, kl I

szt.

45










23

Seler korzeniowy, luz, kl I

kg

210










24

Szczypiorek świeży, cienkolistny ( w pęczkach o masie 20-50g ), kl I

szt.

150










25

Ziemniaki jadalne, pakowane w worki po 15 kg, kl I

kg

2600










26

Arbuz świeży, kl I

kg

100










27

Brzoskwinia, luz, dostarczana w sezonie, kl I

kg

100










28

Gruszka, odmiany: Konferencja, Paryżanka, Lukasówka, Red - Bonkreta, Faworytka, Komisówka, General Lecierc, luz, kl I

kg

100










29

Jabłka deserowe, soczyste, słodko winne odmiany: Ala, Eliza, Cortland, Gala, Idared, Jonagold, Ligol, Lobo, Rubin, Champion, Decosta, Jonagored, Paula Red, luz, kaliber 65-75 mm, kl I

kg

1500










30

Śliwka, odmiany: Węgierka zwykła, Węgierka Dąbrowicka, Cacanska Rana, President, Elena Bluefre, Lepotica, Opal, Brzoskwiniowa, Stanley, luz, dostarczane w sezonie, kl I

kg

120










31

Winogron zielony ( kiście ), dostarczany sezonowo, kl I

kg

30










32

Maliny świeże

kg

20






















RAZEM:








*) Wpisać „TAK” wyłącznie, gdy produkt ściśle spełnia warunki BIO, opisane w ust. 2.3 lit. h SIWZ.


    …………..……….………. dn. ………..……… r.

    …………………………….

    /Podpisy pełnomocnych

    przedstawicieli Wykonawcy/

  1   2   3


©absta.pl 2016
wyślij wiadomość

    Strona główna