Iv ogólnopolski Festiwal Jabłka Komunikat organizacyjny; konkurs kulinarny „Zastosowanie jabłka w polskiej kuchni”



Pobieranie 7.51 Kb.
Data08.05.2016
Rozmiar7.51 Kb.
IV Ogólnopolski Festiwal Jabłka

Komunikat organizacyjny ;

KONKURS KULINARNY - „Zastosowanie jabłka w polskiej kuchni”

Na podstawie regulaminu określającego uczestnictwo w konkursie



2.6 Ilość kucharzy startujących jest limitowana i określona kolejnością nadesłanych zgłoszeń.

Organizatorzy informują, że do uczestnictwa w konkursie zostały zakwalifikowani n/w uczestnicy.

  1. Restauracja "Dworek Łódź"         - Arkadiusz Wilamowski

  2. Hotel WESTIN Warszawa            - Przemysław Gryz

  3. Hotel Verde Montana Kudowa Zdrój      - Wojciech Kurzawiak

  4. Zespół Zamkowo - Parkowy w Krasiczynie   - Maciej Gołdyn

  5. Zamek w Dubiecku                                 -  Monika Suwała

  6. Grand Hotel Rzeszów                              - Marek Lechowicz

  7. Beskidzki Klub Kulinarny Restauracja Dwór Świętoszówka  -Władysław Zięcina

  8. Restauracja 'Adria" Pałac Ballestrema              - Robert Bytomski

  9. Giancarlo Ristorante Italiana                           - Łukasz Gałązka

  10. Restauracja Jan - Bełchatów                           - Przemysław Wieloch

Skład Jury;

Jury Degustacyjne;

  1. Waldemar Hołówka – KSK , Przewodniczący Jury

  2. Mirosław Drewniak – KSK

  3. Wiesław Zuzek - LOT Catering Kraków

  4. Stefan Birek – Szef Kuchni Hotel LORD

  5. Ryszard Dudziak – Restauracja Bakata , Hotel GROMADA

Jury Techniczne;

  1. Zbigniew Kurleto - KSK

  2. Giancarlo Russo - KSK

  3. Carlos Gonzales Tejera

Informacja dodatkowa;

Czasopismo Gastronomia Polska ufunduje Puchar za najlepszą aranżacje dania festiwalowego , honorowo w Jury zasiądzie przewodniczący rady programowej Gastronomia Polska Wiesław Wróblewski



Waldemar Hołówka


©absta.pl 2016
wyślij wiadomość

    Strona główna