Lista uczestników konkursu profesjonaliści



Pobieranie 6.9 Kb.
Data08.05.2016
Rozmiar6.9 Kb.
LISTA UCZESTNIKÓW KONKURSU - Profesjonaliści
Spośród nadesłanych zgłoszeń konkursowych Kapituła II edycji Ogólnopolskiego Festiwalu Kulinarnego Borów Dolnośląskich -"Ale Pasztet" do udziału w kategorii profesjonaliści zakwalifikowała następujące ekipy kucharskie :


  1. Grzegorz Bartoszek i Mariola Ciężkowska - Hotel Ambasadorski - RZESZÓW

  2. Michał Kuduk i Dariusz Kuduk - Hotel Grand Sal (Kuduk Brothers Team) - WIELICZKA

  3. Kamil Tłuczek i Piotr Kaciuba - Restauracja Alternatywa - RZESZÓW

  4. Arkadiusz Dziakowski i Adam Zieliński - Restauracja Zielona - WROCŁAW

  5. Adam Dmyterko i Krzysztof Biłyj - Restauracja Pergola - KOŁOBRZEG

  6. Daniel Olas i Emil Chukowski - Hotel Zdrojowy Pro-Vita - KOŁOBRZEG

  7. Robert Stefański i Piotr Wróblewski - Akademia sztuki kulinarnej "Qlinqrio" - BYDGOSZCZ

  8. Artur Lenczewski i Karol Rusiłowicz - Hotel 5 Dębów - SUPRAŚL

  9. Dawid Szkudlarek i Grzegorz Szkudlarek - Hotel Best Western - GORZÓW WIELKOPOLSKI

Harmonogram Konkursu zostanie podany do publicznej wiadomości w późniejszym terminie.

Wszystkim zakwalifikowanym ekipom gratulujemy, pozostałym uczestnikom dziękujemy za nadesłanie zgłoszeń i życzymy powodzenia w przyszłorocznych eliminacjach.

W imieniu Kapituły Konkursu


Piotr Szczygielski - szczYpior





©absta.pl 2016
wyślij wiadomość

    Strona główna