Obiad. 14: 30 – 14: 45 Otwarcie Konferencji i powitanie gości



Pobieranie 10.57 Kb.
Data10.05.2016
Rozmiar10.57 Kb.


Zarząd Krajowego Stowarzyszenia Przetwórców Owoców i Warzyw
serdecznie zaprasza do udziału w Konferencji, która odbędzie się
dnia 20 maja 2016 r.

13:00 – 13:30 Rejestracja uczestników Konferencji.

13:30 – 14:30 Obiad.

14:30 – 14:45 Otwarcie Konferencji i powitanie gości.

Stanisław Adamiak - Prezes Zarządu Krajowego Stowarzyszenia Przetwórców Owoców i Warzyw.

14:45 – 15:00 Wystąpienia zaproszonych gości.

15:00 – 15:15 Porozumienie o wolnym handlu USA – UE.

Anna Bugała - Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej w Warszawie.

15:15 – 15:30 Umowy kontraktacyjne w świetle ustawy z dnia 10 lipca 2015 o Agencji Rynku Rolnego.



Adwokat Anna Szajna – Olszowy - Członek Okręgowej Rady Adwokackiej w Krakowie.

15:30 – 16:00 Wystąpienie firm prezentujących swoją ofertę dla branży



owocowo – warzywnej.

16:00 – 16:30 Przerwa kawowa.

16:30 – 17:00 Sytuacja rynkowa w branży owocowo-warzywnej ze szczególnym uwzględnieniem mrożonych owoców i warzyw.

Dr Bożena Nosecka - Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej w Warszawie.

17:00 – 17:30 Wystąpienie firm prezentujących swoją ofertę dla branży



owocowo – warzywnej.

17:30 – 17:50 Prognozy surowcowe na sezon 2016 w tym prognozy cenowe.



Dariusz Mróz - Agram S.A. w Lublinie.

17:50 – 18:15 Dyskusja i zamknięcie obrad

19:00 Uroczysta kolacja (podczas kolacji występ tancerek z Carskiej Rewii Imperium).





Konferencja odbędzie się w Hotelu Binkowski ul. Szczepaniaka 42, 25-043 Kielce

Koszt uczestnictwa wynosi 370 zł. netto + 23% VAT od osoby dla członków Krajowego Stowarzyszenia Przetwórców Owoców i Warzyw i pracowników firm, będących członkami wspierającymi i mają opłacone składki.

Koszt uczestnictwa dla osób nie będących członkami Stowarzyszenia 520 zł. netto + 23% VAT.

Wpłatę za uczestnictwo należy dokonywać na rachunek Stowarzyszenia PKO BP SA I o/Lublin 63 1020 3147 0000 8402 0057 4806 do dnia 30.04.2016 r.

Osoby, które wezmą udział w Konferencji i dokonają wpłaty na rachunek Stowarzyszenia proszone są o podanie imiennego uczestnictwa i nazwy firmy ( do dnia 30.04.2016 ) celem przygotowania identyfikatorów i wystawienia faktury.

Ponadto uprzejmie prosimy o podanie danych do wystawienia faktury.

Informujemy, że osoby korzystające z bazy noclegowej dokonują rezerwacji we własnym zakresie i rozliczają się z Hotelem Binkowski. Rezerwację noclegu należy dokonać do dnia 30.04.2016 r.

Cena noclegu w pokoju 1-osobowym 180 zł netto, 2 osobowym 220 zł netto.

Parking dla uczestników Konferencji bezpłatny.


Podajemy dane kontaktowe do Hotelu Binkowski:

Tel. 41 34 03 500

e-mail: hotel@binkowskihotel.pl
Patronat medialny: Przemysł Fermentacyjny i Owocowo – Warzywny


©absta.pl 2016
wyślij wiadomość

    Strona główna