Pakiet nr 4 Podłoża



Pobieranie 24.52 Kb.
Data09.05.2016
Rozmiar24.52 Kb.
Załącznik nr 8 do SIWZ
Formularz asortymentowo - cenowy

Pakiet nr 4

Podłoża


Lp.

Nazwa

Nazwa ofertowa, producent i numer katalogowy

Jednostka miary

Ilość


Cena jednostkowa

netto

Wartość netto


Stawka Vat

Wartość brutto

%

kwota

1

Agar kazeinowo-sojowy z ekstraktem drożdżowym( TSYEA) a 500g o składzie:
pepton kazeinowy 17,0g;pepton sojowy3,0;glukoza 2,5;chlorek sodu 5,0;fosforan dwupotasowy 2,5;ekstrakt drożdżowy 6,0;

agar 12-18g pH 7,3±0,2


Termin ważności minimum 3 lata.




op.

3
















2

Agar z mocznikiem wg Christensena a 500g o składzie: pepton z mięsa 1,0; D(+)glukoza 1.0;mocznik 20,0 chlorek sodowy 5,0; diwodoroortofosforan potasowy 2,0;

czerwień fenolowa 0,012;


agar 15,0; pH 6,8±0,2

Termin ważności 2 lata






op.

1
















3

Test agar o pH 7,2 a 500g o składzie:
pepton 7,0; chlorek sodu 5,0;

12 hydrat ortofosforanu trisodu 0,8;


agar 13,0; Termin ważności minimum 4 lata




op.

1
















4

Podłoże Garda do identyfikacji antygenów rzęskowych bakterii Salmonella a 25,3 g o składzie:

Bulion wzbogacony 20,0

Dezoksycholan sodu 0,3

Agar 5,0 pH 7,4

Termin ważności min. 2 lata





op.

3
















5

Pożywka Willis-Hobbs a 500g

o składzie:

ekstrakt mięsny 2,4;pepton 8,0;laktoza 6,9;chlorek sodu 4,0;czerwień obojętna 0,022;agar 15,0)pH7,6±0,2

Termin ważności minimum 3 lata






op.

2



















suma:




suma:


Wymagania ogólne:

Wykonawca dostarczy wraz z dostawą do każdej pożywki:





TERMIN REALIZACJI DOSTAWY: ……… dni roboczych



©absta.pl 2016
wyślij wiadomość

    Strona główna