Robert Makłowicz



Pobieranie 4.35 Kb.
Data07.05.2016
Rozmiar4.35 Kb.

Wybrane recenzje książki Kevina:

Robert Makłowicz

„Kevin nie jest sam w brytyjskiej kuchni. Wchodzę ochoczo do niej i ja, jest bowiem zdecydowanie lepsza, niż powszechne o niej mniemanie. Zatem kuchnia dobra, a książka o niej jeszcze lepsza. Brawo Kevinie!”.



Adam Gessler

„W dzisiejszym zglobalizowanym świecie podział na kuchnie narodowe jest sztuczny. Nie mówmy kuchnia francuska, angielska, polska, hiszpańska, włoska itd. Kuchnia jest dobra, albo zła... Podobnie z książkami kulinarnymi. Są mierne albo fascynujące. Ta Kevina jest fascynująca”.



Chef Jean Bos – Akademia Molekularna, Euro Toques Polska

„Wierzcie moim słowom, Kevin udowodnił tą książką, że Anglicy mają świetną kuchnię. Jest po prostu, podobnie jak polska kuchnia, bardzo niedoceniana, ale gwarantuję Wam, że po lekturze „Kevin Sam w Kuchni” zmienicie zdania!”.



Paweł Loroch – dziennikarz kulinarny

„Kevin, nareszcie! Od lat czekałem, aż podzielisz się z nami swoją szczerą miłością do dobrej kuchni. Najgoręcej polecam!”.



Steffen Möller – aktor, satyryk, Niemiec

„Myślałem, ze znam Kevina naprawdę dobrze, zwłaszcza jego dowcipy o Niemcach, a tu się okazuje, ze potrafi nie tylko gotować, ale nawet napisać książkę o angielskiej kuchni, to nie lada sztuka!”.



 



©absta.pl 2016
wyślij wiadomość

    Strona główna