7 maj 2013 Sąd Apelacyjny w Białymstoku 1 wolne stanowisko sędziego ogłoszone w Monitorze Polskim z 2012 r po

Data08.05.2016
Stanowisko zespołu członków Krajowej Rady Sądownictwa

(uzupełnienie 2)

7 maj 2013

Sąd Apelacyjny w Białymstoku - 1 wolne stanowisko sędziego ogłoszone w Monitorze Polskim z 2012 r. poz. 795

W dniu 7 maja 2013 r. Zespół członków Krajowej Rady Sądownictwa w jawnym głosowaniu przyjął bezwzględną większością głosów stanowisko w przedmiocie rekomendacji Krajowej Radzie Sądownictwa kandydatury Pani Beaty Wojtasiak na wolne stanowisko sędziego Sądu Apelacyjnego w Białymstoku, obwieszczone w Monitorze Polskim z 2012 r., poz. 795.

Przewodniczący: sędzia Andrzej Jagiełło (-), członkowie: sędzia Małgorzata Niezgódka-Medek (-), sędzia Janusz Zimny (-).
13 maj 2013
Sąd Okręgowy w Bydgoszczy - 1 wolne stanowisko sędziego ogłoszone w Monitorze Polskim z 2012 r. poz. 632
Zespół członków Krajowej Rady Sądownictwa w jawnym głosowaniu bezwzględną większością głosów przyjął stanowisko w przedmiocie rekomendacji kandydatury Pana sędziego Sławomira Ciężkiego z pierwszego miejsca na liście rekomendacyjnej oraz Pana sędziego Igora Dominika Zgolińskiego z drugiego miejsca na liście rekomendacyjnej — na jedno wolne stanowisko sędziowskie w Sądzie Okręgowym w Bydgoszczy ogłoszone w Monitorze Polskim z 2012 r., poz. 632.
Przewodniczący: poseł Krystyna Pawłowicz (-), członkowie: sędzia Katarzyna Gonera (-), sędzia Barbara Godlewska-Michalak (-), pan Łukasz Bojarski (-), sędzia Piotr Raczkowski
(-).

Sąd Apelacyjny w Krakowie - 1 wolne stanowisko sędziego ogłoszone w Monitorze Polskim z 2012 r. poz. 505
W dniu 13 maja 2013 r. Zespół członków Krajowej Rady Sądownictwa w jawnym głosowaniu przyjął bezwzględną większością głosów stanowisko w przedmiocie rekomendacji Krajowej Radzie Sądownictwa kandydatury Pani Grażyny Wiśniewskiej na jedno wolne stanowisko sędziego Sądu Apelacyjnego w Krakowie, obwieszczone w Monitorze Polskim z 2012 r., poz. 505.
Przewodniczący: sędzia Małgorzata Niezgódka-Medek (-), członkowie: senator Grażyna Sztark (-), sędzia Janusz Zimny (-), poseł Krzysztof Kwiatkowski (-).

Sąd Okręgowy w Gorzowie Wielkopolskim - 1 wolne stanowisko sędziego ogłoszone w Monitorze Polskim z 2012 r. poz. 795

Zespół członków Krajowej Rady Sądownictwa w jawnym głosowaniu bezwzględną większością głosów przyjął stanowisko w przedmiocie rekomendacji kandydatury Pani sędzi Lidii Marii Wieliczuk na jedno wolne stanowisko sędziowskie w Sądzie Okręgowym w Gorzowie Wielkopolskim, ogłoszone w Monitorze Polskim z 2012 r. poz. 795.

Przewodniczący: sędzia Katarzyna Gonera (-), członkowie: sędzia Barbara Godlewska-Michalak (-), sędzia Piotr Raczkowski (-), pan Łukasz Bojarski (-), poseł Krystyna Pawłowicz (-).

Sąd Apelacyjny we Wrocławiu - 1 wolne stanowisko sędziego ogłoszone w Monitorze Polskim z 2013 r. poz. 20

Zespół członków Krajowej Rady Sądownictwa w jawnym głosowaniu bezwzględną większością głosów przyjął stanowisko w przedmiocie rekomendacji kandydatury Pani Jolanty Anny Solarz na jedno wolne stanowisko sędziego Sądu Apelacyjnego we Wrocławiu, obwieszczone w Monitorze Polskim z 2013 r. poz. 20.

Przewodniczący: sędzia Jarema Sawiński (-), członkowie: sędzia Krzysztof Wojtaszek (-), sędzia Maria Motylska-Kucharczyk (-), sędzia Waldemar Żurek (-), poseł Sławomir Kopyciński (-).
16 maj 2013

Sąd Apelacyjny w Krakowie - 1 wolne stanowisko sędziego ogłoszone w Monitorze Polskim z 2012 r. poz. 3

Zespół członków Krajowej Rady Sądownictwa w jawnym głosowaniu bezwzględną większością głosów przyjął stanowisko w przedmiocie rekomendacji kandydatury Pani Reginy Kurek na jedno wolne stanowisko sędziego Sądu Apelacyjnego w Krakowie, obwieszczone w Monitorze Polskim z 2012 r. poz. 3

Przewodniczący: sędzia Krzysztof Wojtaszek (-), członkowie: sędzia Maria Motylska-Kucharczyk (-), sędzia Jarema Sawiński (-).
17 maj 2013

Naczelny Sąd Administracyjny Izba Finansowa - 1 wolne stanowisko sędziego ogłoszone w Monitorze Polskim z 2013 r. poz. 2

Zespół członków Krajowej Rady Sądownictwa w jawnym głosowaniu jednogłośnie przyjął stanowisko w przedmiocie rekomendacji kandydatury pani sędzi Beaty Anny Cieloch na jedno wolne stanowisko sędziowskie w Naczelnym Sądzie Administracyjnym w Izbie Finansowej (M.P. z 2013 r., poz. 2).

Przewodniczący: sędzia Piotr Raczkowski (-), członkowie: Przedstawiciel Prezydenta RP Łukasz Bojarski (-), sędzia Katarzyna Gonera (-), sędzia Barbara Godlewska-Michalak (-).

Naczelny Sąd Administracyjny Izba Ogólnoadministracyjna - 1 wolne stanowisko sędziego ogłoszone w Monitorze Polskim z 2013 r. poz. 4

Zespół członków Krajowej Rady Sądownictwa w jawnym głosowaniu jednogłośnie przyjął stanowisko w przedmiocie rekomendacji kandydatury pana sędziego Zbigniewa Adama Ślusarczyka na jedno wolne stanowisko sędziowskie w Naczelnym Sądzie Administracyjnym w Izbie Ogólnoadministracyjnej (M.P. z 2013 r., poz. 4).

Przewodniczący: sędzia Barbara Godlewska-Michalak (-), członkowie: Przedstawiciel Prezydenta RP Łukasz Bojarski (-), sędzia Katarzyna Gonera (-), sędzia Piotr Raczkowski (-).

Naczelny Sąd Administracyjny Izba Gospodarcza - 1 wolne stanowisko sędziego ogłoszone w Monitorze Polskim z 2012 r. poz. 1009

Zespół członków Krajowej Rady Sądownictwa w jawnym głosowaniu jednogłośnie przyjął stanowisko w przedmiocie rekomendacji kandydatury pana sędziego Wojciecha Ryszarda Kręcisza na jedno wolne stanowisko sędziowskie w Naczelnym Sądzie Administracyjnym w Izbie Gospodarczej (M.P. z 2012 r., poz. 1009).

Przewodniczący: sędzia Katarzyna Gonera (-), członkowie: sędzia Piotr Raczkowski (-), Barbara Godlewska-Michalak (-), Przedstawiciel Prezydenta RP Łukasz Bojarski (-).