Lp. Przedmiot Tytuł, autor podręcznika



Pobieranie 16.48 Kb.
Data10.05.2016
Rozmiar16.48 Kb.
Klasa 4TH Technikum hotelarstwa


Lp.

Przedmiot

Tytuł, autor podręcznika

Nauczyciel

1.

Język polski

Nowe Zrozumieć tekst-zrozumieć człowieka”. Część 3. Dariusz Chemperek, Adam Kalbarczyk.WSiP

Danuta Królikowska-Krzysztofiak

2.

Język angielski

My Matura Success Intermediate. Podręcznik+ćwiczenia. Hastings Bob,Siuta Tomasz,Beata Trapnell. Pearson

Sławomir Szypulski

3.

Język niemiecki

Repetytorium maturalne z języka niemieckiego(kontynuacja. Cazary Serzyski, Nina Drabik, Tomasz Gajownik. Wydaw. Pearson)

Dorota Poprawa

4.

Historia

Historia i społeczeństwo. Europa i świat. 2. Historia i społeczeństwo. Kobieta i mężczyzna, rodzina. Marcin Markowicz, Olga Pytlińska, Agata Wyroda. WSiP

Justyna Kędziora

5.

Matematyka

Matematyka.Podręcznik do liceów i techników klasa 3 zakres podstawowy.

Marcin Kurczab, Elżbieta Kurczab, Elżbieta Świda. Oficyna Edukacyjna Krzysztof Pazdro



Elżbieta Jezierska

6.

Organizacja pracy w hotelarstwie

Podstawy hotelarstwa usługi dodatkowe. Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek.WSiP

Organizacja pracy służby pięter. Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek. WSiP

Agnieszka Wesołowska

7.

Techniki pracy w hotelarstwie

Pracownia obsługi konsumenta i elementy technologii gastronomicznej. Marek Halama.Wydawnictwo Difin

Agnieszka Wesołowska

8.

Religia

Moje miejsce w kościele. Ks. Jan Szpet, Danuta Jackowiak. Wyd. Święty Wojciech

Ks. Stanisław Mucha





©absta.pl 2019
wyślij wiadomość

    Strona główna