MENU WESELNE
MENU (OBIAD)
Zupa
Rosół królewski z domowym makaronem
Danie II
-Tradycyjny panierowany kotlet wieprzowy
-Pieczony karkówka z kabanosem w ziołach prowansalskich
-Staropolskie zrazy z wędzonym boczkiem
-Drobiowa sakiewka wypchana grzybami
-Zwijany schab z brzoskwiniami i rodzynkami
-Smażony filet z soli z warzywami
Dodatki
-Zestaw świerzych surówek
-Kluski śląskie okraszone boczkiem
-Frytki
-Ziemniaki gotowane
-Sos pieczeniowy
Deser
-Melba truskawkowa z lodami waniliowymi i bitą śmietaną
MENU (PRZEKĄSKI)
-Galantyna z kurczaka i gotowanym jajkiem i warzywami
-Roladka drobiowa nadziewana suszonymi pomidorami i czarnymi oliwkami
-Vittello tomato z sosem z tuńczyka i kaparów
-Schab pieczony faszerowany musem kaparowym
-Morszczuk w zalewie octowej z cebulą
-Filet z kurczaka marynowanym w occie balsamico z sosem orzechowym
-Tatar wołowy
-Galaretki wieprzowe z golonki
-Sałata grecka
-Pierś z kurczaka faszerowana brokułami i serem gorgonzola
MENU (KOLACJA)
-Udko z kurczaka faszerowane papryką i pieczarkami
-Szaszłyki drobiowe i wieprzowe
-Barszcz z krokietem
-Golonka pieczona podlewana piwem
-Bigos myśliwski z mięsem
ZUPA NA POPRAWINY
-Staropolski żurek z białą kiełbasą
-Pikantna zupa z warzywami i kawałkami kurczaka
-Węgierska zupa gulaszowa
DODATKOWO W CENIE WESELA
-Pieczona kaczka faszerowana kaszą i wątróbką podana w całości z sosem żurawinowym
-Łosoś norweski z chrupiącą skorupką w całości i sosem tatarskim
-Indyk w całości faszerowany bakaliami podany z sosem cumberland
-Ciasto
-Owoce
-Kawa, Herbata
-Napoje gazowane (cola, fanta, sprite)
-Soki (jabłkowy, pomarańczowy, grapfrutowy)
-Woda gazowana i niegazowana
-Brak korkowego
-Serwis i obsługa
-Apartament dla pary młodej gratis
-Możliwość zorganizowania poprawin w domku grilowym
PROPONUJEMY OPCJONALNIE
Bufet słodkości 800 zł
-Fontanna czekolady z owocami
-Tiramisu włoski deser z sera mascarpone
-Panna Cotta aromatyzowany skórką z limonki z sosem wiśniowym
-Puszysty mus czekoladowy z odrobiną Baileysa
-Karmelizowana gruszka ułożona na puszystym sosie waniliowym
-Pieczone jabłko w cieście filo z rodzynkami
Fontanna czekolady z owocami 500 zł
Pieczona w całości szynka wieprzowa z chrupiącą skórką podlewana piwem, podana z kapustą zasmażaną w towarzystwie fasoli i pieczonych ziemniaków z sosem czosnkowym serwowana przez obsługę Hotelu Baranowski jedna sztuka dla około 50-60 osób 500 zł
Pieczone prosie w całości na złocisty kolor, faszerowane kaszą, wędzonym boczkiem i podrobami serwowana przez obsługę Hotelu Baranowski jedna sztuka dla około 30-40 osób 1000 zł
Stół staropolski, wybór swojskich wędlin i aromatycznych mięs oraz dodatków staropolskich
700 zł
Beczka piwa 30 litrów 500 zł
WE WŁASNYM ZAKRESIE
-Tort
-Dekoracja Sali
-Alkohol
CENNIK
Koszt jednej osoby bez poprawin od 40 osób 200 zł
Koszt jednej osoby z poprawinami od 40 osób 230 zł
Koszt jednej osoby bez poprawin d0 40 osób 240 zł
Koszt jednej osoby z poprawinami do 40 osób 270 zł
Obsługa: zespół, kamerzyści, fotograf –50% ceny
Dzieci do lat 3 –GRATIS
Dzieci od lat 3 do lat 9 –50 % ceny
Czas trwania wesela do godziny 500
Czas trwania poprawin od godziny 1200 do godziny 1700
Każda dodatkowa godzina –200 zł
Wesela do 40 osób organizujemy w sali konferencyjnej bądz w domku grillowym.
WE WŁASNYM ZAKRESIE
-Tort
-Dekoracja Sali
-Alkohol
CENY POKOI
Apartament dla pary młodej gratis
Pokój 1-osobowy 110 zł
Pokój 2-osobowy 140 zł
Pokój 3-osobowy 160 zł
Pokój 4-osobowy 190 zł
Ceny pokoi obowiązują w dniu przyjęcia weselnego, są to ceny bez śniadania.
Baranowski Tomasz
0048509734248
baranowski.t@wp.pl
Hotel Baranowski
69-100 Słubice
ul.Transportowa 4c
tel. 0048957582102
tel. 0048957583990
fax. 0048957582102
www.hotelbaranowski.pl
hotelbaranowski@hotelbaranowski.pl
|