Menu weselne menu (obiad) Zupa Rosół królewski z domowym makaronem



Pobieranie 26.48 Kb.
Data04.05.2016
Rozmiar26.48 Kb.

MENU WESELNE
MENU (OBIAD)

Zupa


Rosół królewski z domowym makaronem

Danie II


-Tradycyjny panierowany kotlet wieprzowy

-Pieczony karkówka z kabanosem w ziołach prowansalskich

-Staropolskie zrazy z wędzonym boczkiem

-Drobiowa sakiewka wypchana grzybami

-Zwijany schab z brzoskwiniami i rodzynkami

-Smażony filet z soli z warzywami

Dodatki

-Zestaw świerzych surówek



-Kluski śląskie okraszone boczkiem

-Frytki


-Ziemniaki gotowane

-Sos pieczeniowy

Deser

-Melba truskawkowa z lodami waniliowymi i bitą śmietaną


MENU (PRZEKĄSKI)

-Galantyna z kurczaka i gotowanym jajkiem i warzywami

-Roladka drobiowa nadziewana suszonymi pomidorami i czarnymi oliwkami

-Vittello tomato z sosem z tuńczyka i kaparów

-Schab pieczony faszerowany musem kaparowym

-Morszczuk w zalewie octowej z cebulą

-Filet z kurczaka marynowanym w occie balsamico z sosem orzechowym

-Tatar wołowy

-Galaretki wieprzowe z golonki

-Sałata grecka

-Pierś z kurczaka faszerowana brokułami i serem gorgonzola
MENU (KOLACJA)

-Udko z kurczaka faszerowane papryką i pieczarkami

-Szaszłyki drobiowe i wieprzowe

-Barszcz z krokietem

-Golonka pieczona podlewana piwem

-Bigos myśliwski z mięsem

ZUPA NA POPRAWINY

-Staropolski żurek z białą kiełbasą

-Pikantna zupa z warzywami i kawałkami kurczaka

-Węgierska zupa gulaszowa

DODATKOWO W CENIE WESELA

-Pieczona kaczka faszerowana kaszą i wątróbką podana w całości z sosem żurawinowym

-Łosoś norweski z chrupiącą skorupką w całości i sosem tatarskim

-Indyk w całości faszerowany bakaliami podany z sosem cumberland

-Ciasto

-Owoce


-Kawa, Herbata

-Napoje gazowane (cola, fanta, sprite)

-Soki (jabłkowy, pomarańczowy, grapfrutowy)

-Woda gazowana i niegazowana

-Brak korkowego

-Serwis i obsługa

-Apartament dla pary młodej gratis

-Możliwość zorganizowania poprawin w domku grilowym

PROPONUJEMY OPCJONALNIE

Bufet słodkości 800 zł

-Fontanna czekolady z owocami

-Tiramisu włoski deser z sera mascarpone

-Panna Cotta aromatyzowany skórką z limonki z sosem wiśniowym

-Puszysty mus czekoladowy z odrobiną Baileysa

-Karmelizowana gruszka ułożona na puszystym sosie waniliowym

-Pieczone jabłko w cieście filo z rodzynkami


Fontanna czekolady z owocami 500 zł
Pieczona w całości szynka wieprzowa z chrupiącą skórką podlewana piwem, podana z kapustą zasmażaną w towarzystwie fasoli i pieczonych ziemniaków z sosem czosnkowym serwowana przez obsługę Hotelu Baranowski jedna sztuka dla około 50-60 osób 500 zł
Pieczone prosie w całości na złocisty kolor, faszerowane kaszą, wędzonym boczkiem i podrobami serwowana przez obsługę Hotelu Baranowski jedna sztuka dla około 30-40 osób 1000 zł
Stół staropolski, wybór swojskich wędlin i aromatycznych mięs oraz dodatków staropolskich

700 zł
Beczka piwa 30 litrów 500 zł


WE WŁASNYM ZAKRESIE

-Tort


-Dekoracja Sali

-Alkohol


CENNIK

Koszt jednej osoby bez poprawin od 40 osób 200 zł

Koszt jednej osoby z poprawinami od 40 osób 230 zł
Koszt jednej osoby bez poprawin d0 40 osób 240 zł

Koszt jednej osoby z poprawinami do 40 osób 270 zł


Obsługa: zespół, kamerzyści, fotograf –50% ceny

Dzieci do lat 3 –GRATIS

Dzieci od lat 3 do lat 9 –50 % ceny
Czas trwania wesela do godziny 500

Czas trwania poprawin od godziny 1200 do godziny 1700


Każda dodatkowa godzina –200 zł
Wesela do 40 osób organizujemy w sali konferencyjnej bądz w domku grillowym.

WE WŁASNYM ZAKRESIE

-Tort

-Dekoracja Sali



-Alkohol

CENY POKOI

Apartament dla pary młodej gratis

Pokój 1-osobowy 110 zł

Pokój 2-osobowy 140 zł

Pokój 3-osobowy 160 zł

Pokój 4-osobowy 190 zł

Ceny pokoi obowiązują w dniu przyjęcia weselnego, są to ceny bez śniadania.

Baranowski Tomasz

0048509734248

baranowski.t@wp.pl

Hotel Baranowski

69-100 Słubice

ul.Transportowa 4c

tel. 0048957582102

tel. 0048957583990



fax. 0048957582102

www.hotelbaranowski.pl

hotelbaranowski@hotelbaranowski.pl

Pobieranie 26.48 Kb.





©absta.pl 2020
wyślij wiadomość

    Strona główna